Ta et kajakkurs for å bli trygg fra første åretak. Alt kan læres, men gjør det på en trygg måte slik at du unngår uheldige situasjoner som kan oppstå på en padletur, og husk alltid at været kan endre seg fort. Kajakkguiden tilbyr en rekke kurs fra nybegynner til mer avanserte kurs som Eskimorulle, Brottadling og Teknikkurs.

Ta et kajakkurs med en erfaren instruktør som Kajakkguiden. Da slipper du frustrasjon som enkelt kan unngås, og du får en god og trygg start på vannet. Er du trygg i kajakken, da kommer den gode og flotte naturopplevelsen som du får i denne fantastiske fine sporten!

Ved å ta et kajakkurs vil du lære det viktigste om utstyr, padleteknikk, ferdselregler, rednings-teknikker og eventuelle farer du kan bli utsatt for i kajakk. Sunnmøre er en perfekt plass for kajakkpadling, der vi har eksponert hav i vest, og skjermet farvann lenger inn i fjordene. En kan variere alt etter vær og hvordan en ønsker å utføre denne flotte sporten!

Kajakkguiden vil gjøre sitt aller beste for at du skal få en trygg og god start på vannet! Med over 10 års erfaring fra kajakkpadling har Kajakkguiden den kunnskapen som trenges for at du skal få utbytte over forventningene på alle kurs!

Våttkort er Norges Padleforbunds utdanningstige, og kreves også ofte av klubber og foreninger som låner ut kajakk. De aller fleste velger kajakk for mosjon, enten det er utfra hytta, eller turer andre steder. De som er i denne kategorien har stor glede og nytte av introduksjons- og/eller grunnkurset, fortrinnsvis innen havpadling. Ta kontakt for å få mer informasjon om hvilke kurs som tilbys. Kajakkguiden arrangerer kajakkurs i Ålesund, Giske og omegn, og kan arrangere kurs for dine venner eller firma.

Her kan du finne ut mer om kurs som kajakkguiden tilbyr på Sunnmøre.