Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Grunnkurs kajakk // Valderøya

Velkommen til en trygg, inspirerende og praktisk opplæring i padlingens mange muligheter. Dette er kurset for deg som aldri har prøvd kajakkpadling før, eller som har padlet litt og gjerne vil videreutvikle deg og bli tryggere i kajakken. Kajakkguiden er utdannet, sertifisert og godkjent av Norges Padleforbund. Etter avsluttet kurs kan du forskjellige redningsformer, padleteknikk, sikker og god manøvrering av kajakken, sjømannskap, trygg og skadefri padling på tur. Padlingen foregår i flotte omgivelser i Giske kommune, eller andre skjermet plasser i nærheten. Kurset går lørdag og søndag (10.00-18.00) begge dagene. Når du melder deg på kurset tar vi kontakt med deg for å bekrefte kurset, og du vil få detaljert informasjon om oppmøte, bekledning og andre tips for en flott kurshelg. Pris: kr 2800,- inkl. Våttkort fra Norges Padleforbund. Se vilkår på Kajakkguiden.no. Minimum 4, maks 8 deltakere. Utleie av [...]

Kr2800

Grunnkurs kajakk // Valderøya

Valderøya ,Norge

Grunnkurs havkajakk er et 16 timers kurs fordelt på to dager, lørdag og søndag. Etter endt kurs skal deltakeren gjennom enkle praktisk øvelse ha lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg skal deltakeren være kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan man effektivt manøvrerer kajakken.

Kr2800

Teknikkurs kajakk // Valderøya

Valderøya ,Norge

Teknikkurset er et 16 timers kurs fordelt på to dager, lørdag og søndag. Kurset er lagt opp med fokus på padle, redningsteknikk og sikkerhet, og følger Norges padleforbund (NPF) sitt kursprogram.

Kr2900

Aktivitetslederkurs Havpadling

Vigra ,Norge

Kursets mål er å lære deg å mestre kajakken bedre i bølger og ferdes trygt som en del av en gruppe ved 3-stjerners forhold! Kurset passer for deg som ikke har noe eller lite erfaring i bølger og brott, som ønsker å lære mer!

Gå til toppen